2012 m. gruodžio 7 d., penktadienis

Penktadienis ir Matt Cardle "The Fire"

Savaitės pabaiga!!!

Grįžau namo ir išėjau pasivaikščioti po mišką. Visur pilna baltos- net akis rėžia. Neatsispyriau ir truputėlį "pafotkinau". Pažaidžiau su objektyvų ir sulaukiau tokių rezultatų:






Dabar, pradėjus temti lengvai snyguriuoja, o aš klausausi naujojo Matt'o Cardle'o albumo "The Fire" ("Ugnis"). Na, ką galiu pasakyti, jo balsas mane pakerėjo jau stebint 2010-ųjų britų "X Factor'ių", kuriame jis sugebėjo nugalėti. Pirmąjį savo albumą Matt'as išleido metai atgal. Albumas "Letters" ("Laiškai") praėjusiaisiais susilaukė nemažų pardavimų mastų  bei tapo auksiniu Airijoje; abiejų šalių top'uose jis buvo antras.
 O dabar, visai neseniai, sulaukėme ir antrojo šūvio. Kol kas iš šio albumo debiutavo tik pirmasis singlas - "It's Only Love", kito- "Anyone Else"- sulauksime mėnesio pabaigoje.
Kokie įspūdžiai? Galiausiai į albumą buvo įdėta "The First Time I Ever Saw Your Face" studijinė versija, kurios pasigedau pirmąjame jo diske. Tai viena iš mano mėgstamiausių dainų, ir Matt'as, mano nuomone, jai suteikė antrąjį kvėpavimą.
Stilistiniu požiūriu diskas nelabai kuo skiriasi nuo pirmojo, taigi, jei kam nepatiko "Letters", greičiausiai, nepatiks ir šis. O gerbėjams patariu pirkti ir siųstis- žiemos vakarai ilgi ir norisi, kad juos užpildytų mėgiami dalykai.
Pridedu abu singlus, "The Fire" bei, žinoma, "The First Time I Ever Saw Your Face".








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą