2013 m. spalio 22 d., antradienis

Lady Gaga "Do What U Want"



Pora greitų eilučių apie:
Keletą dienų prieš pasirodant naujai Lady Gaga dainai visi jau plakė liežuviais apie įspudingą jos pasirodysiančios dainos viršelio apipavidalinimą, susilaukusį įvairiausių įvertinimų, ir tikrai, manau, prisidėjusį prie didėjančio susidomėjimo belaukiant pačio kūrinio.
Jau vakar dieną šviesą išvydo nauja Lady Gaga daina „Do What U Want“, kurią ji įrašė kartu su atlikėju R. Kelly. Netrukus pasirodysiančiame atlikėjos albume „ARTPOP“, bent kiek pavyko permesti akimis, daina startuos septintuoju numeriu, o kol kas dar laukime laukimeJ.
Kritikų "Do What U Want" apibūdinta kaip „pure pop heaven“, jie sakosi, kad Lady joje skamba kaip Christina Aguilera, o dainos stilistika artima devintajam dešimtmečiui (gerai tai ar blogai - spręskit patys).
 Na, Lady Gaga, niekas nepaprieštaraus, moka būti madinga. Ji puikiai įvaldžiusi paslaptį: kad būtum originalus, tereikia mėgdžioti tai, kas nebemadinga. 
Ar daina gera? Gera. Ar labai? Nepasakyčiau, kad žadėtų palikti ryškesnę žymę muzikos istorijoje, bet paklausyti tikrai verta:  kam patinka R&B stilius liks visai patenkinti.
Taigi, laukiu nesulaukiu naujojo Lady Gaga albumo, o kol kas skubu palikti Jus - „Do What You Want“.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą