2013 m. rugpjūčio 7 d., trečiadienis

"You And I"



Esu užvaldyta jausmo, kad rugpjūtis tuoj ims ir baigsis, man net nespėjus susivokti, todėl mėginu nežiūrėti į kalendorių, kuriame skaičiai vis didėja. Deja, žiūri į jį ar ne, laikas vis tiek bėga. Nesakau, kad nemėgstu rudens, tiesiog pagalvojus apie jį greitai sumažėja teigiamų asociacijų tinklas. Manu, daugeliui iš mūsų taip, nes suprantame, kad vėl būsime įkinkyti į darbus, įtraukti įvairiausių reikalų ir mokslų...ach, bet kam apie tai galvoti dabar? Reikia džiaugtis dabarties laiku.
Taigi, šiandien dar vienas duetas. Šįkart tai 1982-ųjų kantri daina „You And I“, atliekama Eddie Rabbitt bei Crystal Gayle. Abiems šiems atlikėjams hitas atnešė nemažą sėkmę.
Pasirodęs hitas užkopė į pirmąją vietą Billbord‘o kantri muzikos sąrašuose bei užėmė septintąją vietą Billbord‘o 100-uke. 2005-aisiais „You And I“ CMT (liet. Kantri muzikos televizija), paskelbusi 100 geriausių duetų kantri istorijoje, šiam paskyrė 7-ąją vietą.
Žymesnių versijų daina kol kas nėra susilaukusi (na, nebent minėsime serialo „Choras“ versiją, kur šioji daina buvo sujungta su Lady Gaga to paties pavadinimo singlu), taigi, šįkart pridedu tik originalo versiją.
Tai miela daina, apie meilę bei su ja susijusius prisiminimus ir jausmus puikiai tinkanti sentimentaliam prisiminimų vakarui ar vestuvių metinėms (kad ir kaip baisiai šis žodis skambėtų) pažymėti.
Yra taip karšta, kad net jaučiu kaip karštis degina mano smegenų ląsteles, todėl sunkiai įsivaizduoju „gerą“ vakarą. Bet, visgi, jei kam ta tvankuma netrukdo - linkiu gero vakaro :DDD


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą