2013 m. rugpjūčio 31 d., šeštadienis

"Stumblin' In"



Paskutinę vasaros naktį pradedu ir išlydžiu su senu geru Suzi Quatro ir Chris Norman duetu „Stumblin' In“. Daina pasirodė 1979 metais ir užkopė į ketvirtą Billbord‘o šimtuko vietą.
Nežinau kaip Jūsų tėvai, bet mano mamai ši daina labai patinka, o aš jos nuomonei ir neprieštarauju – man Suzi ir Chris duetas aštuntojo dešimtmečio pažiba: paprastas, priimtinas, greitai įsimenamas.
Vėliau Chris Norman, vietoj Suzi, šią dainą perdainavo su C C Catch, bet orginalas lieka orginalu. Be to, kas gali pakeisti Suzi?
Stumblin' In“, kai tik ją išgirstu, man sukelia nostalgiją ir primena rudenį, su kuriu rytoj visiems teks susidurti. Tai viena iš mano „paauglystės dainų“ (kam reikia, tas žino, apie ką kalbu) su kuria mane sieja tik ankstyvo, auksinio ir nerūpestingo rudens prisiminimai, todėl ja ir noriu užbaigti vasarą, kuri šįmet, kaip ir visada, buvo per trumpa.
Šios dainos rudenėjant man niekada nėra per daug, todėl pridedu tiek seną gerą orginalą, tiek dainos "atgimimo" versiją.
Sėkmės, pabundant rudeniui;)



1 komentaras:

  1. Sveiki draugai, džiaugiuosi galėdamas pasidalinti patirtimi, kurią turėjau dirbant su daktaru Ajayi, išgyvenu sunkius santykius, nes mano metų sužadėtinis staiga pasakė, kad turėtume atšaukti vestuves, kad jo nebedomina. Aš buvau sutrikęs ir maldavau, kad tęstume savo planus tuoktis, bet mano sužadėtinis atsisako, tai paskatino mane ieškoti pagalbos kitur, štai kaip aš sutikau daktarą Ajayi internete ir paaiškinau jam savo situaciją. Daktaras Ajayi padarė meilės burtą, o mano sužadėtinis grįžo po kelių dienų ir atsiklaupė atsiprašyti. Gydytojo Ajayi dėka esame laimingai susituokę. Susisiekite su daktaru Ajayi Whatsapp: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com Tikiu, kad jis taip pat galės jums padėti.

    AtsakytiPanaikinti