2014 m. sausio 13 d., pirmadienis

Amos Lee „Mountains of Sorrow, Rivers of Song“


Pagaliau galime pasakyti – žiema ant medžių prisnigo. Ir ačiū dievui, nes nekenčiu juodos spalvos:D
Šaltukui maloniai žnaibantis lauke, klausausi ir šildausi su Amos Lee balsu ir jo naujuoju, praeitą rudenį pasirodžiusiu, albumu „Mountains of Sorrow, Rivers of Song“
Tai penktasis atlikėjo albumas, pasirodęs po labai sėkmingo 2011-ųjų „Mission Bell“. Pastarasis buvo pirmas Billbord‘o 200.
Daug ko apie „Mountains of Sorrow, Rivers of Song“ pasakyti negaliu, tik tiek, kad tai kiek lyriškas, šiltas, gerai nuteikiantis albumas, kurį sudaro dvylika dainų, o deliux versijoje – penkiolika.
Amos Lee stilius albume, kaip ir kituose jo kūriniuose, svyruoja ties soul, rock, folk ribomis, keistai apimdamas ir sujungdamas šiuos muzikinius stilius, kurie susilieja savotiškuose ir mieluose kūriniuose.
Mountains of Sorrow, Rivers of Song“, kitaip negu pirmtakai, buvo įrašinėjamas kantri sostinėje, Našvilyje, todėl neturėtų būti keista, jei Lee mylimai Filadelfijai būdingą soul ir rock liniją, kai kur, kiek papildė Amerikos šaknų, lengvas, kantri prieskonis.
Kaip ir sakiau, albumas tikrai mielas, neką prastesnis už pirmtaką, ir vertas būti klausomas pavakariais, kai aplinkiniuose namuose lėtai įsižiebia šviesos.
Palieku su keletu kūrinių iš albumo: "Mountains of Sorrow", "Stranger", "The Man Who Wants You", "Johnson Blvd", "Chill In the Air".





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą