2013 m. lapkričio 3 d., sekmadienis

Celine Dion "Loved Me Back To Life"


Lapkritį pradedu, ir dieną skaidrinu su nauju Celine Dion albumu „Loved Me Back To Life“.
Kas sekate, rugsėjį aprašiau jos ką tik pasirodžiusį, to paties pavadinimo, singlą, o, štai, dabar pristatau albumą.
Na ką, kaip ir tikėjausi – gyvybingas, skoningas ir dioniškas albumas, skirtas moteriškosios auditorijos įnoriams patenkinti. Yra greitų, yra lėtesnių, gabalų, kurie visi tarsi skęsta modernioje, kiek prancūziškoje, tai fatališkoje, tai romantiškoje melodijoje ir ritmikoje. Atvirai – apie albumą yra daug ko pasakyti, bet, kad ir ką sakyčiau, atrodo, kad niekas nebus taip gerai, kaip turėtų (?). Geriau perklausyti patiems.
Su Celine Dion balsu aš užaugau, tai buvo balsas, kurį girdėjau ir pagal kurį stypčiodavau, kol mama su draugėmis plepėdavo prie saldumynais ir šampanu nukrauto stalo. Atsižvelgiant į tokius kriterijus, negaliu būti nešališka kalbant apie šios atlikėjos darbus. Visi jie man atrodo geri ir kartais tenka susimąstyti: ar jie geri for real, ar tik dėl to, kad su jais siejasi mano geros vaikystės dienos.
Jei klausysite mano nešališkos nuomonės (pridedant dar ir faktą, jo esu mergina), patarčiau perklausyti albumą. Kažko, kas būtų nauja ar netikėta, albume priklausančiame Dion, kaži ar rasite, nors pirmosios albumo dainos ir bylotų apie tokį užmojį. Visgi, su šiuo albumu Dion tęsė tai, ką pradėjo su 2007-aisiais pasirodžiusiu "Thaking Chances" albumu - įžengimą į XXI amžiaus areną, kuriame daugiau dėmesio skiriama skambesiui ir bumčikams - šiame albume dėmesys jiems taip pat pastebimas, tačiau, ačiū dievui, ne tiek, kiek, pavyzdžiui, neseniai pasirodžiusiame Cher albume. Dion jaučia saiką ir tai yra tai prisideda prie jos sėkmės.
"Loved Me Back To Life", nors dainose ir būtų verkšlenama, ar kabama apie dužusias širdis ir pan., džiugus ir gyvenimo sunkumus verčiantis nutolti darbas, puikiai tinkantis savaitgalio atostogoms, per kurias norime nustumti stresą dėl nepadarytų darbų į antrą planą, ir pasimėgauti esamu laiku.
Loved Me Back To Life“ (deliux‘so versijoje) rasite 15-lika dainų, iš kurių keletas yra duetai: „Overjoy“ su Stevie Wonder bei „Incredibile“ su Ne-Yo – abu verti dėmesio.
Man pačiai albume patiko Celine Dion greitesnės ar griežtesnės ritmikos dainos kaip „Wather And A Flame“, „Somebody Loves Somebody“, „Save Your Soul“, „Breakway“, „Unfinished Songs“, jau neminint „Loved Me Back To Life“.
Sekmadienį, palieku Jus, su šiomis dainomis iš naujojo Celine albumo.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą