2013 m. vasario 25 d., pirmadienis

Joan Jett pirmadienis



Ah...
...Kaip sakant, kiekviena savaitė, tai nauja pradžia, kurioje visada yra įsipareigojimų atbildančių iš praeitosios... nėra kada atsipūsti, o ką jau kalbėti apie įvairias ligas, peršalimus ar dar, velniai žino, ką! „Niu, niu niu,“- grūmoja kumštį atstačiusi aplinka ir atsiskaitymų sąrašai...
Taigi, belieka gydytis naudojant „pipirinę“ ir savitaigos meną: aš nesergu! Tiesa, jaučiuosi puikiai, net darbingumas sukilo, kad tik greičiau visko atsikratyti ir savaitgalio sulaukus gerai išsimiegoti!
Bet ir ligoniams, kurių kūnas nuo kiekvieno pasisukimo eina maloniais pagaugais, reikia atsipūtimo valandėlės, tiesa? Taigi, per ją dalinuosi rock-n-roll‘o karaliene tituluojamos Joan Jett hitais, tokiais be kurių sunku jau būtų įsivaizduoti mūsų dabartinę būtį. Kiekvienas juk esame bent kartą niūniavę tokius hitus kaip „I Love Rock‘n‘roll“ ar „Crimson And Clover“- jų net pristatinėti nebereikia. 
Ir tikriausiai visi bent kiek besidomintys muzika žino „The Runaways“ istoriją, nuo kurios ir prasidėjo Jett karjera. Ilgai ji nesitęsė; merginų grupė gyvavo tik ketverius metus, bet net ir jai iširus Jett nemetė savo kūrybinio kelio. Išleido porą solo albumų, o po kelerių metų, įdėjusi skelbimą į „L.A. Week“, sukūrė naują grupę, kurią be jos sudarė dar trys vyrukai ir viską vainikavo pavadinimas- „Joan Jett And The Blackhearts“.
Taigi, jūsų dėmesiui vieni iš didžiausių jos hitų: „Bad Reputation“, „Do You Want To Touch Me“, „Love Is All Around“, „I Hate Myself For Lovin‘ You“ ir viena mano mėgstamiausių „You Don‘t Own Me“:






P.S. kas dar nematėte, 2010 metais pasirodė filmas apie "The Runaways" istoriją, kuriame Joan Jett vaidmenį sukūrė šaltoji Kristen Stewart, o žymiąją Cherrie Currie tapo "Šarlotės voratinklio" žvaigždutė Dakota Fanning.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą