2013 m. vasario 8 d., penktadienis

Adam Lambert "Trespassing"




Ką klausot penktadienui einant į pabaigą?. Šiandien pas mane svečiuose Adam‘o Lambert‘o naujausias darbas „Trespassing“.
Išgarsėjo šis vyrukas dar dalyvaudamas „American Idol“, kuriame užėmė antrąją vietą( mano asmenine nuomone- buvo vertas pirmos), bet visi žinome užkulsius, nulėmusius tokią baigtį. Kad ir kaip ten, Lambert‘as neužgęso milijoninėje pardavimų ir muzikos rinkoje, 2009 pasirodė jo albumas „Take One“, kuriame buvo sudėtos dainos, jo atliktos dar prieš „Idol“, 2005 metais ir, galiu pasakyti, tai jaučiasi.
Kalbant apie „po-idolinę“ veiklą, pirmasis jo albumas „For Your Entertainment“ taip pat pasiekė mūsų ausis tais pačiais, 2009-aisiais metais, vėliau sekė pora gyvų įrašų iš jo turų, o praeitą pavasarį sulaukėme ir antrojo albumo.
Kaži ar galima sakyti, jog stiliumi „Trepassing“ kuo nors skirtųsi nuo jo pirmtako,- atrodo, jog Lambert pagaliau bus radęs savo-  pop- nišą, kurioje norėtų kurti. Bet, visgi, ir ačiū Dievui, naujasis jo albumas tikrai yra stipresnis: jame mažiau tamsumo ir sunkumo, o ir skambesys daug geresnis. Taigi, jei kam nepatiko jo ankstesnis albumas, siūlau paklausyti antrojo, galbūt jūsų nusivylimas kiek sumažės.
Prie albumo kūrybos nemažai prisidėjo ir pats Lambert‘as. Albume rasite 12 dainų, kurias "deliux'se" paildo dar trejetas. Vertėtų paminėti, jog, kaip jau įprasta, viena albumo dalis yra greitesnė ir judresnė, o kita- lėtesnė ir lyriškesnė. Pirmasis šio albumo singlas „Better Than I Know Myself“, nebuvo kažkas, kas žadėtų gerą pradžią, bet vėliau sekę „Never Close Our Eyes“ bei „Trespassing“ pataisė situaciją.
Kaži ar verta pridėti „Never Close Our Eyes“, nes, tikriausiai, visi dar ją gerai prisimename, todėl dalinuosi tik „Trespassing“, „Shady“, „Chokehold“ bei „Runing“, na, ir negaliu neįdėti, "Outlaws Of Love", kuri taip tinka vakarėjant, prie kakavos puodelio.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą