2013 m. sausio 8 d., antradienis

"I Don't Know Much"



Šiandien dalinuosi viena iš gražiausių duetinių dainų muzikos istorijoje, tai Linda Ronstadt ir Aaron Neville atliekama „I Don‘t Know Much“, kurią parašė Barry Mann‘as ir Cynthia Weil. Daina pasirodė Lindos Ronstadt 1989 metų albume „Cry Like a Rainstorm, Howl Like the Wind“ ir netruko tapti hitu, kuris Bilbord‘e išsilaikė pirmasis net penkias savaites.
Dainos istorija prasidėjo daug seniau, dar prieš Aaron‘ui su Linda apsiimant ją sudainuoti. Pirmiausia ji pasirodė Barry‘o Mann‘ o „Cacablanca“ albume 1980- aisiais. Po to, atitinkamai 1981 ir 1983, turėjo mažą pasisekimą ją įdainuojant  Bill‘iui Medley ir  Bette‘i Midler. Ir tik kai dainos pagaliau ėmėsi Aaron‘as ir Linda ji ne tik, kad tapo hitu, bet ir gavo „Grammy“ statulėlę geriausio pop dueto kategorijoje bei buvo nominuota metų dainai.
Mano subjektyvia nuomone, Aaron‘o ir Lindos indėlis į dainą yra nenuneigiamas ir, jei ne jie, kaži ar šiandien čia taukščiau apie šitą dainušką, kurią aukščiau šios kategorijos iškelia, būtent, ne kas kitas, o šie balsai.


ir palyginimui savotiško šarmo turinti Bette's Midler versija...


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą