2013 m. liepos 31 d., trečiadienis

"You're The One That I Want"



Na, metas atsisveikinti su liepa. Ją palydžiu su dar vienu vasarišku duetu – John Travolta ir Olivija Newton-John. Kaži ar reikia pristatinėti šią dainą, kuri iki šiol lieka vienu didžiausių hitų, kada nors drebinusių radijo stotis. Taip, tai „You're The One That I Want“.
Daina buvo sukurta John Farrar 1978-ųjų metų filmui „Grease“, bet net ir nematę šio filmo puikiai žino šią, atskirą gyvenimą gyvenančią, dainą. Amerikos Billbord‘e ji lengvai prisėdo pirmojoje vietoje, lygiai tokią pačią poziciją daina užėmė ir Anglijoje, nors filmas tuo metu dar nebuvo rodomas šalyje. Nepaslaptis – Anglijoje jis vis dar išlieka penktas pagal perkamumą hitas; na, o viso pasaulio mastu ši daina yra vertinama kaip viena iš geriausiai parduodamų – pasaulyje šio hito parduota virš 6 milijonų kopijų.
Galbūt nuvilsiu „Grease“ filmo gerbėjus, bet daina mane žavi labiau nei pats filmas. Kaži ar originalo versiją begalima peršokti; galbūt todėl sulaukiame tiek kitokių ir išieškotų šios dainos interpretacijų.
Kaip man įprasta, pridedu originalą ir dvi interpretacijas: 2004-ųjų „The Beautiful South bei 2012-aisiais pasirodžiusią, gan žavinčią, Angus ir Julia Stone versiją.
Gražaus, nostalgiško ir ilgo, paskutinio liepos vakaro;)





1 komentaras:

  1. Tikra Meilė Rašybos Ratukas, Dr. Obodo. Burtai pritraukti meilę, Sustabdyti santuokos nutraukimo, Santuokos Burtai, Pareikšti prarastą meilę, Pinigus ir turtingus burtai, Apsaugos burtai, vaisingumo rašybos ..Kontaktinė Info
    El. paštas: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Skambinkite,Viber ir whatsapp +2348155425481

    AtsakytiPanaikinti