2012 m. lapkričio 7 d., trečiadienis

"And I Am Telling You I'm Not Going"

       Šiandien mano akiratyje meilės daina iš miuziklo "Svajonių merginos" ("Dreamgirls"). Dainai, pavadinimu "And I Am Telling You I'm Not Going" (pažodž.: "Ir aš sakau, tau, aš nesiruošiu/nekeliausiu") žodžius parašė Tom'as Eyen'as, o muziką sukūrė Henry's Krieger'is.  Miuzikle ją atlieka Effie's White personažas, vaidinamas Jennifer Holliday. Šią dainą ji sudainuoja savo vadybininkui ( vaidina Curtis Taylor Jr.), kuris miuzikle nutraukia su ja tiek profesinius, tiek romantinius santykius.
      Jennifer Holliday atliekamas kūrinys, kaip singlas pasirodė 1982 metais ir po metų Holliday už ją buvo apdovanota "Grammy" statulėle geriausio moteriško R&B pasirodymo kategorijoje.




      2006 metais, perkeliant miuziklą į kino ekranus, garsiąją dainą vėl užtraukė Jennifer Hudson ("American Idol" žvaigždutė). Singlas, kaip ir ankstesnė kūrinio versija, užkopė Į Billbord'o topus ir susilaukė gerų atsiliepimų; ypač dėl stulbinamo Jennifer Hudson vokalo.




       Bet, nepaisant, jog šiųjų, dviejų Jennifer'ių, dainos versijos yra labiausiai vertinamos ir apie jas plačiausiai kalbama, norėčiau pateikti dar dvi dainos versijas, kurios asmeniškai man yra artimesnės sielai.

       Jūsų dėmesiui Bonnie's Tyler versija:



       ...ir per pasaulį plačiai nuaidėjusi Jack'o Vidgen'o daina:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą