2012 m. lapkričio 17 d., šeštadienis

"Brėkštanti aušra 2" 2012



Taigi, po penkerius metus trukusio ryšio, kuris svyravo nuo besąlygiškos meiles iki ironiško žvilgsnio klausiant savęs: „Ir kažkada tai buvo lygis“ ,- „Saulėlydžio sagai“ galime tarti sudie.
Vakar amžiaus cenzo neturinti, paskutinioji vampyrų sagos dalis debiutavo kino teatrų salėse. Ir kaip kitaip pagerbsi tokį reikšmingą įvykį, jei ne prisidedant prie tirštosios masės skubančios į kino salę.


Paskutinioji filmo dalis: Bela čia vampyrė, stulbinančiai lengvai susidorojanti su kraujo troškimu ir tapusi puikia mamyte, kurios vaikas turi mažą trūkumą- super greit auga. Pagaliau jie su Edvardu palaimingai gali išlieti per ketverius metus susikaupusią meilę, nesivaržomai atsiduodami vampyriškai aistrai. Atrodytu mišrainė gerai užmaišyta, bet dar trūksta kelių žiupsnelių druskos. Taigi, šia vėl tampa Volturiai, norintys sugriauti Belos ir Edvardo rojų...


Ką galiu pasakyti, apie paskutiniąją vampyrų dalį? Buvo daug juoko ir ironiško žvilgsnio. Kas skaitėte knygą, tikrai prisimenate tokius hitus, kaip Džeikobo išsirengimas prieš Belos tėvą, taip galiausiai atskleidžiant tiesą, arba Belos ir jo muštynes, kai ši klausia: „Praminei mano dukrą Lohneso pabaisos vardu?!“. Kitaip nei pirmtakės, paskutiniosios režisierius Bill‘as Condon‘as sumojo ir gerai išnaudojo šias absurdiškas vieteles, nutekindamas jas su humoro doze.


Visiems kas matėte pirmąsias filmo dalis patariu nueiti į fimą- nenusivilsite. Paragausite šventinės mišrainės, pasijuoksite iš Džeikobo striptizo ir net būsite išdurti! Klausiate kur? Kaip? Nueikite ir pamatysite!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą