2013 m. rugpjūčio 18 d., sekmadienis

"At The Beginning"



Šiandien, pradedant rytą, dar vienas smagus vasaros duetas – Richard Marx ir Donna Lewis „At The Beginning“. Ši hitu abiem atlikėjams tapusi daina pasirodė 1997-aisias ir tai buvo priešpaskutinis Lewis bei paskutinis (šimtmečio) Marx‘so singlas.
At The Beginning“ yra pirmasis singlas iš animacinio 1997-ųjų filmo „Anastazija“, kurį matėte, norite to ar ne, tikriausiai, dauguma, ypač, jei auginate namuose mažą princesę ar esate jos sesuo ar brolis.
Iš pirmaujančių vietų suaugusiųjų hitų sąrašuose „At The Beginning“ dainą, deja, išstūmė – pripažinkime – viena galingiausių visų laikų Celine Dion daina „My Heart Will Go On“.
Klausydama Marx ir Lewis dueto visada stebiuosi, kaip mes keičiamės, kokia nenuspėjama ta gyvenimo kelionė – juk su šia daina ir šiuo filmuku aš užaugau! O dabar, štai, rašinėju apie juos čia, jau suaugusi.
Kad ir kokia ciniška ir „sausa“ bebūčiau, bet man ši daina labai patinka ir visiškai nežinau kodėl. Ji turi kažkokio smagaus šarmo, kažką tokio tyro ir pakylėto nuo realybės, bet tai visai nenuostabu, prisiminus, kam ji kurta. Taip, ji man tikrai patinka, o gal patinka prisiminimai ir asociacijos, kuriuos ji sukelia. Matyt, nuo vaikystėje patirtų įtakų (kad ir kokios jos bebūtų: stilingos, kvailos, utopiškos, beprasmės...) išsigydyti neįmanoma, todėl, esamieji ir busimieji Tėveliai, stenkitės, kad vaikai jas gautų tinkamas ir be galo skirtingas – gerai, kai yra iš ko rinktis.
Taigi, kiek pačiauškėjusi, palinkėsiu, smagių sekmadienio pusryčių ir geros, jau kvepiančios rudeniu, vasaros dienos;)
Palieku Jus su „At The Beginning“.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą