2013 m. birželio 25 d., antradienis

„With You I‘m Born Again“



Šiandien tęsiu sau duotą pažadą, aprašyti įvairias meilės balades iš praeito tūkstantmečio. Šįkart tai „With You I‘m Born Again“. Pirmą kartą daina startavo 1979-aisiais ją sudainavus Billy Preston‘ui ir Syreeta‘i Wright. Billbord‘e ji pasiekė ketvirtąją vietą, o Junktinės Karalystės sąrašuose užėmė antrąją vietą. Šią dainą taip pat galime išgirsti skambančią ir amerikietiškoje tų pačių metų komedijoje „Fast Break“.
Daina, žinoma, kaip ir priklauso, yra gan sentimentali (...with you I‘m born again...) ir šiuo atžvilgiu, net tinkama pretendentė į vestuvinių dainų sąrašus, o kaip žinome vasara yra vestuvių metas....
Na, gerai, baigiu nusišnekėti: patikėkit, karštis iš manęs baigia išsunkti paskutines druskas... Kur baigiau? A, taip. Mano pačios nuomone, daina nėra prasta, apskritai, tai vienas iš geresnių to dešimtmečio „meilės“ gabalų, todėl vasarą, pajutus nostalgiją prabėgusiems laikams, nevengiu ja pabaidyti iš medžių paukštelių, kurie pabėga vos supratę, kad jų balselis ne toks plonas kaip Syreeta.
Deja, šis įrašas paskutinis birželį - atsisveikinu su visais lygiai savaitei. Turiu atlikti pareigą sau, universitetui ir visuomenei. Tikiuosi iš ten, kur šį rytą išvažiuoju, grįšiu gyva sveika ir be didesnių traumų. Žinoma, norėčiau tikėtis, kad ir ten išpuls laisva valandėlė parašinėti ČIA, bet nesu tikra, kad rasiu galimybę prisijungti prie interneto. Esu pasiruošusi (ar bent bandau būti) ištverti savaitę be šios komunikacijos priemonės.
Taigi, palieku Jus su Billy Preston‘u ir Syreeta Wright bei pridedu kitas šios dainos versijas: Mariah Carey ir John Legend,  Lynda Carter ir Tom Jones.
Gero klausymo.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą