2013 m. rugsėjo 13 d., penktadienis

Newton Faulkner "Studio Zoo"



Sveiki. Kažkaip pastaruoju metu nebespėju nei vienur nei kitur, matyt, dar nepripratau prie naujo ritmo, pasibaigus vasarai. Atsispindi tai ir šioje erdvėje, kadangi į ją užsuku vis rečiau ir rečiau, nes, nors yra pilnos saujos apie ką kalbėti, tačiau, rankos rašyti nenori kilti ir viskas...
Šiandien pajūryje nuostabi rudens diena, todėl ir dabar mąstau, kodėl apatiškai sėdžiu kambaryje, vietoj to, kad ja pasimėgaučiau? Tikrai keista. Kad ir kaip bebūtų nežadu pasiduoti šiam kolapsui ir pasiėmusi tuoj keliausi fiksuoti besikeičiančios gamtos. O kol galinėsiuosi su savimi bandydama prisikelti naujai pradžiai, siūlau šią saulėtą popietę praleisti su Newton‘o Faulkner‘io naujuoju, prieš nepilną mėnesį pasirodžiusiu, albumu „Studio Zoo“, kurio garsai taip maloniai vibruoja iš mano kolonėlių.
Tai ketvirtasis šio anglų atlikėjo albumas, kurį jis įrašinėjo savo namų studijoje. Newton‘o studijoje buvo sumontuotos keturios kameros, kurios leido visą įrašinėjimo procesą, ištisas dvidešimt keturias valandas per parą, stebėti visiems norintiems internete gyvai; kaip sakė jis pats, „Studio Zoo“, tai gyvos muzikos dokumentika, ir būtent dėl tokios idėjos albumu gali susidomėti tiek profesionaliai atliekamos muzikos gerbėjai, tiek visada visur nosį mėgstantys kaišioti smalsuoliai.
Albumas UK topuose debiutavo ir užėmė 10 vietą, kiek žemesnę, negu jo pirmtakai, bet tai nereiškia, kad šis albumas yra prastesnis, negu ankstesnieji. Sakyčiau „Studio Zoo“, greičiau, kitoks albumas, ne toks, kokio reikėtų komerciniams topams.
Taigi, palieku Jus su Newton‘u Faulkner‘iu ir jo „Studio Zoo“ singlu „Losing Graund“ bei „Waiting On You“ ir „Plastic Hearts“.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą