2013 m. rugsėjo 20 d., penktadienis

Celine Dion "Loved Me Back To Life"




Geriausia pasaulio atlikėja tituluojama Celine Dion, po beveik septynerių metų pertraukos – tiek laiko praėjo nuo paskutinio jos albumo anglų kalba išleidimo, - vėl beldžiasi į mūsų duris. Jos naujas albumas pasirodys jau lapkričio pradžioje, o kol kas galime pasimėgauti pirmuoju šio albumo singlu „Loved Me Back To Life“. Bepasirodąs Celine albumas vadinsis taip pat.
Vos išgirstame Celine Dion vardą prieš akis mums pradėda šmėžuoti vaizdai iš „Titaniko“, prisimename „Becouse You Loved Me“ ar „I‘m Alive“ ir, sutikime, tai nėra dainos, kurias gali lengvai imti ir prašokti. Didžiulė grėsmė, kad kažkada sėkmę pasiekęs žmogus ir įstrigs tame „kažkada“, taip ir nesukūręs nieko naujo ar įsimintino. Prieš kelias savaites Dion dalyvavo garsioje Amerikoje Ellen pokalbių laidoje, kurioje pasakojo apie tokią save persekiojančią grėsmę su kuria tenka kovoti laužant galvas, ką čia naujo besugalvojus.
Dion nebūtų Dion, jei nepralenktų savęs pačios, man ji tarsi moteriška James‘o Cameron‘o versija, kuri pasiekusi viską, vėl lipa pati per save, ir sakau tai ne iš blogosios pusės. Reikia vertinti žmonės, kurie sugeba sunkiai ir profesionaliai dirbti, nes tokių mūsuose vis mažėja, mažėja...
Naujasis dainininkės singlas man tikrai paliko įspūdį, tad, manyčiau, jai nėra ko stresuoti dėl įstrigimo „kažkada“ metuose, nes ji eina į priekį. Man patiko skambesys, o ir taip, jau buvau pasiilgusi šios balso muzikos korifėjuose. Jei ir likusios albumo dainos bus bent per pus tokios, kaip singlas, sugrįžimas bus vertas šampano.
Taigi, daug neaušinusi klaviatūros-burnos, palieku Jus su „Loved Me Back To Life“.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą