2014 m. kovo 8 d., šeštadienis

Moterys: su Moters diena



Yra sakoma, kad moterims reikia meilės. Tačiau labai dažnai tą meilę vyrukai (tėveliai bei sūneliai) mėgsta išreikšti visai netinkamais būdais: brangiomis dovanomis, brangiais automobiliais, dar brangesniais namais, o kartais ir dar blogiau – niekuo. Kartais yra visai pamirštama, kad ne kiekyje ir kainoje slypi meilė, o paprastuose ir kasdieniuose veiksmuose.
Taigi pirmiausia, tikiuosi, kad Moters dieną nė vienai moteriai (dukrelei ar motulei) nereikia kęsti dirbtinių meilės apraiškų. Tikiuosi, kad kiekviena iš Jūsų žinote, kas esate, kokiu keliu einate ir ko siekiate.
Palinkėsiu Kiekvienai rasti laimę ten, kur esate: ar būtumėte apsupta tunto namuose siaučiančių neklaužadų ir nesibaigiančios rutinos, ar, po sunkios dienos, valgytumėte vakarienę vieniša; nes laimė glūdi ne Jūsų situacijoje, o požiūryje į ją. Palinkėsiu dažniau nusišypsoti sau veidrodyje ir pamilti tai, ką ten matote.
Na, o visiems vyrams palinkėsiu nepamiršti, ko iš tikrųjų reikia jūsų Mylimoms: prisiminkit jas būdami darbe, nepatingėkite paskambinti, palepinti gėlėmis ir dėmesiu. O savo prastą nuotaiką taisykite, ne kaip kitaip, o džiugindami Moteris: juk Jei ji laiminga, gali tokiais paversti visus, kurie yra aplink. 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą